Olan biten

Camide telekulak


Bodrum Göltürkbükü Camii'nin tadilat masraflarını, "Kimsenin bilmemesi" koşuluyla üstlenen Fatih Terim"e cemaat duacı. Günaydın'a konuşan cemaat, "Fatih Terim çok sevap kazanacak" demiş.

Geçtiğimiz günlerde gazetelerde İHA kaynaklı tuhaf bir haber yer aldı. Habere göre Bodrum Göltürkbükü Camii'nin harap haline üzülen Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, imam Ahmet Aygün'le gizli bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, caminin onarımı için gerekli masrafı üstleneceğini söyleyip, tadilat ve tamirat işlemlerinin derhal başlatılması 'talitamı' veren Terim, imamdan da konuşmanın aralarında kalması sözü aldı.

Haberde Terim'in imamı "Aman hocam, kimseye bir şey söylemeyin" diye tembihlediği aktarılıyor.

Kendisini arayan Günaydın muhabirine bilgi vermeyi reddeden imamın tembihe sadık kaldığı anlaşılıyor. Haberin yazımı sırasında gerekmedikçe sesli harf kullanmayan ve capital tuşuna basmamaya özen gösteren gazeteler de olayı okurlarına 'aralarında kalması' koşuluyla duyurdular. Dolayısıyla onların da gizliliğe azami riayet gösterdiklerini teslim etmek zorundayız.

İmam Aygün'den bilgi alamadığı için cemaatle konuşan Günaydın, "Herkesin Fatih Hoca'dan duacı olacağı" izlenimini aktarıyor. Cemaat, şu ana kadar "Hayır ben söylemedim" dememiş tek kaynak durumunda. O bile doğrudan konuşmamış ama muhabirin izlenimine yol açan tavır ve davranışlar sergilemiş.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.