Olan biten

Ziya Erdem

TURK NOKTA Net'te Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışırken Kasım 2001'de Genel Müdür olarak atandı. Genel Müdür Yardımcılığı görevini ise, daha önce de bu görevi yürüten Başar Başaran sürdürecek.
2000 yılı Nisan ayından bu yana Turk Nokta Net'te çalışmalarını sürdüren Ziya Erdem, 9 Kasım 2001 tarihinden itibaren Genel Müdürlük görevinden ayrılan Ahmet Yürekli'nin yerine atandı.
Üniversite eğitimini 1984 yılında ABD'de tamamlayan Ziya Erdem, 1986 yılında United States International University San Diego'dan işletme dalında Bsc derecesi ile mezun oldu. 1986 yılında Colemen College'den 'Science in Computer Information Science' diploması alan Erdem, iş hayatına 1988 yılında atıldı. 1996-2000 yılları arasında teknoloji sektöründe üst düzey yöneticilik yapan Erdem, Türkiye'de ilk B2C e-ticaret uygulamasını geliştirdi.
2000 yılında Turk Nokta Net'te Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaya başlayan Erdem, Türkiye Internet Servis Sağlayıcılar Derneği kurucularından ve yönetim kurulu üyesidir. Erdem evli ve bir çocuk babasıdır.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.