Olan biten

Ashlynn Brooke veya Gabby, 14 Ağustos 1985'de ABD'nin Choctaw, Oklahoma kentinde doğan Amerikan eşyıldız (porno yıldızı). Şu an New Sensations / Digital Sin ortaklığıyla sözleşmesi bulunmaktadır.

Brooke; Choctaw, Oklahoma’da doğdu ve büyüdü. Lise üçüncü sınıfta okulunun ponpon kızlarına katıldı ve 2003'te Choctaw Lisesi'nden mezun olana dek ponpon kızlığa devam etti. 14 yaşında ilk cinsel deneyimini yaşadı. Liseden mezun olduktan sonra kısa bir süre koleje devam etti. Bununla birlikte hukuk ve adli araştırmalar ilgisini çekiyordu. Ancak bu bölümlerde eğitim görme imkânı bulamadı. Yetişkin sektörüne girmeden önce üç yıl boyunca Florida eyaletinin Miami kentinde bir araba işletti. İlk çıplak görüntülerini Easyriders ve Gallery dergilerine verdi. Yetişkin film sektörüne 21 yaşındayken girdi ve Ağustos 2009'a kadar 75 filmdeki sahnelerde yer aldı. Oynadığı ilk film Bang Bros sitesi için çekilen, "Big Mouthfuls (Büyük Dolu Ağız)" oldu. Daha sonra bu filmin DVD'si Big Mouthfuls #12 adıyla yayınlandı.
Brooke, şu an Digital Sin ve New Sensations yapım şirketleriyle çalışmaktadır. New Sensations, Kasım 2007 onun resmî internet sitesini de tasarlatan yapımcı şirkettir.[6] Kanadalı yetişkin televizyonu Venus'ta da gösterimleri olan Brooke'nin şu an Vavoom TV'de Dare 2 Bare adlı bir program yapması planlanmaktadır.




Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.