Olan biten

Gökçek: Ani yapılan frenler trafiği tıkıyor

Wikileaks belgelerinde adının geçmemesiyle herkesi şaşırtan Gökçek, Ankara’da kendine has yaptığı uygulamalar ile gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Geçtiğimiz sene "Sayın Ankaralılar, cuma ve cumartesi günü yoğun yağış nedeniyle tedbirli olmaya davet ediyoruz. Lütfen önleminizi alın. Evinizi su basarsa yok ben görmedim yok ben duymadım demeyin..." anonsları ile Ankaralıları yağmur ve sel baskınları için uyaran Gökçek, bu defa da “adam haklı beyler” dedirtecek bir icraata imza attı.
Soğukların bastırması, haliyle karın yağması sebebiyle Gökçek, bu defa da Ankaralıları karakış koşullarına karşı yine araçlardan yapılan anoslarla uyardı. Gökçek’in bu ileri teknoloji önlemleri bununla da kalmadı. Büyük Başkan vatandaşlarından aşınmış lastiklerle yola çıkmamaları ve ani fren yapmamalarını istedi. Son derece kibar tavrıyla kamuoyunu şaşırtmaya devam eden ve ‘Melih Gökçek Yasası’nın meclisten geçmesiyle oldukça moralli olduğu gözlenen dünyaca ünlü sırıtışın sahibi Başkan, ani fren yapılması sebebi ile trafik sorununun ortaya çıktığını ifade etti. Vatandaşları konuyla ilgili uyarmak için 19 ses yayın aracıyla kentin çeşitli yerlerinde anons yaptıklarını belirten Gökçek, 32 bin başkentlinin cep telefonuna “slm, bn melh gkçk, ltfn ani fren ypmyn ve kabak lstk kullnmyn” SMS’leri gönderdiklerini, 300 bin eve sabit telefonlarından ulaşarak bilgilendirme yaptıklarını, facebook, twitter gibi sosyal paylaşım sitelerindeki Ankaralı üyeleri önce dürtüp sonra özelden mesaj atarak uyardıklarını belirtti.

1 yorum:

  1. anons yapan kayıt sesi harikaydı ama. hatunu tanımadan sevesim geldi.

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.