Olan biten

TMSF: Toprak kötü ilişki kurbanı


TMSF'ye borcunuz varsa, kiminle evleneceğinize dikkat edin. Hatta en iyisi, desti izdivaç talebinde bulunmadan önce Başkan Ahmet Ertürk'ten destur isteyin.

TMSF Başkanı Ahmet Ertürk, Toprak Holding sahibi Halis Toprak'ın "küçük eş" ısrarı yüzünden borçlarını ödeyemediği yorumunda bulundu. Milliyet Gazetesi'nden Serpil Yılmaz'a konuşan Ertürk, "Toprak birinci protokole bağlı kalsaydı, ödemelerini zamanında yapıp TMSF'den alacaklı olduğunu iddia etmeseydi, 130-150 milyon dolarlık bir varlık satışıyla bu olay biterdi. Aile içi sorunlar ve Toprak'ın kötü ilişkileri buna neden oldu" dedi.

Durum onu gösteriyor ki, Halis Toprak, kiminle evleneceğini TMSF Başkanı'na sorsa, başı daha az derde girecekti. Serpil Yılmaz, TMSF nezdinde Toprak'ın üçüncü evliliğinden sonra "muhatap alınacak hali olmayan borçlu" ilan edildiğini söylüyor.

Bir de kendisinden sadece "küçük eş" diye sözedilen Nazlıcan Tağızade var. Onun muhatap alınma kabiliyeti zaten yoktu. Küçük o. Hem küçük, hem de kendi başına değil, eş olarak bir anlamı var.

Serpil Yılmaz'ın köşe yazısı için tıklayın

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.