Olan biten

Zeynep Tokuş


İşadamı Bülent Helvacı'dan boşandıktan sonra jinekolog doktor Alp Nuhoğlu'ndan da boşanan tescilli güzel. Çiftin Ali adında bir çocukları bulunuyordu.

Zeynep Tokuş'un hayatı 98'de girdiği güzellik yarışmasıyla birlikte değişti. 20 yaşında kraliçelik tacını takan Tokuş'un hayatı, medyanın ilgi odağı oldu. Küçük yaşına rağmen iki defa nişanlanarak evliliğin kıyısından dönen Tokuş bu durumu, anne babasının o küçük yaştayken boşanmalarından duyduğu yuva hasretine bağlamıştı. Mehmet Özöner'le nişanlı olan Zeynep'in başka bir erkekle samimi pozlar vermesi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yakın arkadaşlarının "Neden böyle yaptın?" sorusuna ise Zeynep, "Beni döven bir insana nasıl saygı duyabilirim" diyerek dayak yediğini açıklamıştı. Mehmet Özöner'in kendisinden ayrılmasının ardından bunalıma giren Zeynep, diazem ve zayıflama ilaçlarını karıştırıp içerek intihara kalkıştı ve İzmir'de bir hastaneye kaldırıldı. 24 yaşında işadamı Bülent Helvacı'yla evlenen Tokuş'un 2001 yılında bu evliliğinden bir oğlu oldu. Oğlu 3 yaşına geldiğinde Helvacı ile resmen boşanmadan başka bir aşkla gündeme gelen Tokuş, ilişkisiyle herkesi şaşırttı. Çünkü bu yeni aşkın diğer kahramanı Tokuş'un jinekoloğu Alp Nuhoğlu'ydu. Bülent Helvacı ile boşandıktan kısa bir süre sonra da Alp Nuhoğlu ile ikinci kez nikah masasına oturdu.

Tokuş'un Nuhoğlu'ndan dayak yediği polis kayıtlarına girdi. gazetelerde yer alan haberlere göre Zeynep Tokuş ile jinekolog doktor kocası Alp Nuhoğlu arasındaki dayak tartışması, tutanak tutularak adliyeye taşındı. İddiaya göre kocası ve onun iş arkadaşlarıyla birlikte yemek yiyen Zeynep Tokuş arabayla İstanbul Arnavutköy'deki evlerine döndükleri sırada şaka dahi olsa arkadaşlarının "Burada kadının ne işi var?" sözlerinden etkilendiğini söylemiş, çift arasında kavga yaşanmıştı. İfadesinde yatağa yattıktan sonra eşinin kendisini taciz ettiğini ve vurduğunu iddia eden Zeynep Tokuş'un, kocasına ait cep telefonunu yerden alıp camdan dışarı fırlatması üzerine Nuhoğlu'nun kendisini yerlerde sürüklediğini anlattığı öğrenildi. Polisi araması üzerine kocasının kendisini tuvalete kapattığını da belirten Tokuş, polisin gelmesinden sonra da kocasının kendisine vurmayı sürdürdüğünü iddia etti. Tokuş evden ayrılmadan önce evdekikasadan ziynet eşyalarını, cep telefonunu ve kimliklerini almak isterken bir saldırı olayına daha maruz kaldığını söyledi. Kocasının karnına ve başına vurduğunu belirten Zeynep Tokuş, para ve cüzdanını alamadığını da belirtti. Öte yandan Alp Nuhoğlu, eşinin psikolojik tedavi gördüğünü ve ona vurmadığını iddia etti. Darp suçlamasıyla karakola intikal ettirilen olayda polisler tutanak tuttu. 29 Kasım 2005 gecesi saat 01.00 sıralarında İstanbul Arnavutköy Polis Merkezi'ne bağlı görev yapan ekibin tuttuğu tutanakta telefon ihbarı üzerine gidilen adreste Tokuş'un eşinden şikayetçi olduğunu belirtildi. Tutanakta Alp Nuhoğlu'nun eşi Zeynep Tokuş'un cep telefonunu pencereden attığını söylediği ancak bina önünde yapılan aramaya rağmen cep telefonunun bulunamadığı kaydedildi.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.