Olan biten

20 Ekim 2010

Mersin'de PKK gerillası Cemil Nayman'ın cenaze töreninde, Emniyet Müdür Yardımcıları Hikmet Bulak ve Anadolu Atayurt, bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. Hikmet Bulak'ın hayati tehlikesi var.

MERSİN- Tunceli'nin Ovacık İlçesi'nde çıkan çatışmada öldürülen PKK gerillasının Mersin'deki cenaze törenine polis müdahale etti.

Bunun üzerine çıkan çatışmada, Terörle Mücadele Şubesi'nden sorumlu Emniyet Müdür Yardımcıları Hikmet Bulak ve Anadolu Atayurt, göstericilerin arasında kaldı. Polis amirleri, bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı.

Başından yaralanan Atayurt'da ciddi bir tehlike bulunmazken, göğsünden ve bacağından bıçaklanan Bulak ameliyata alındı. Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bulak'ın hayati tehlikesi var.


VAN'DA POLİS ARACINA SALDIRI

Öte yandan, Van'da bir polis aracına ateş açıldı. Süphan Mahallesi'nde sabaha karşı devriye gezen polisler, Süphan İlköğretim okulunun arka kısmında seyir halindeki bir aracı durdurmak istedi. Bunun üzerine zırhlı polis aracına ateş açıldı. Saldırıda ölü ve yaralının olmadığı bildirildi. Van Emniyet Müdürü Ayhan Falakalı, araca saldıranların terk ettiği minibüste çok sayıda patlayıcı madde, mühimmat ve silah ele geçirildiğini iddia etti.

Polis kent giriş ve çıkışlarını bariyer kurarak kontrol altına aldı.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.