Olan biten

Akdeniz Karadeniz Mahşer Karnelerini İsteriz...

Karne dağıtım törenine katılan Ucubeler Kenti Valisi Ahmet Kara, öğrenci ve öğretmenlere "Esas karne insanın mahşer gününde alacağı karnedir" dedi.

“Rabbin Kimdir?”, “Hangi Dine mensupsun?”, “Peygamberin kimdir?” sorularının çıkması beklenen Mahşer sınavına şimdiden çalışmaya başlayan öğrenciler, Amel defterlerindeki bazı eksik bölümleri arkadaşlarından aldıkları fotokopilerle tamamlamaya başladı.

Mahşerde kontrol edilmesi ve not verilmesi beklenen Amel defteri, öğrencilerin sevapları ağır gelirse ak yüzlü ve gönlü ferah olup cennetlik olacaklar.

Eksi değerlerde seyreden havanın etkisiyle tam olarak ne dediği anlaşılamayan Vali Kara, "Karneler hiç önemli değildir arkadaşlar. Esas karne insanın mahşer gününde alacağı karnedir. Onun için bu karneleri de, bu hayatınızı da, bu sınıflarınızı, bu eğitiminizi de buna göre yönlendirin. Dünya ve ahirette de birer hedefiniz olsun ve hedefinizi büyük tutun. Hedefe ulaşmak için var gücünüzle çalışın. Hırsla azmi, birbirinden ayırın. Hırslı olmayın, azimli olun" dedi.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.