Olan biten

Banu Can

Türkiye'nin Portekiz eski büyükelçilerinden Mehmet Can'ın kızı. 5 aylık hamileyken 2007 yılında iş adamı Sabi Afasa ile evlendi.

Çocukluğu, babasının görev yaptığı çeşitli ülkelerde geçmiş. 1998 yılında Boğaziçi üniversitesi Rehberlik Bölümü'nden mezun.

Adı, 18 yaşındayken Yeşilçam filmlerinin 'Yumurcak'ı İlker İnanoğlu ile birlikte olduğu dönemde duyulmaya başladı. (İlker, Türker İnanoğlu'nun Filiz Akın'dan olma oğlu.) İki yıl sonunda biten ilişkiden sonra Can'ın, Ömer Karacan'la kısa süren bir ilişki yaşadığı biliniyor. Bu dönemde sevgilisinin sahibi bulundu Number One TV'de sunuculuk yaptı. Programın bazı bölümlerini Nevbahar Demirağ'la birlikte sundu.

1998 yılında uyuşturucudan gözaltına alınan Gözde Tan'ın ifadelerinde, Yasemin Kozanoğlu'yla birlikte adı geçti. Yapılan testlerde Can'ın uyuşturucu kullandığı saptandı.

Karacan'dan ayrıldıktan sonra adını sosyete dergilerinin kapaklarına taşıyacak aşkıyla tanıştı. Bu kişi Rahmi Koç'un, Çiğdem Simavi'yle olan evliliğinden dünyaya gelen Ali Koç'tu. Evliliklerinin gerçekleşmeyişinde adının 'çapkın'a çıkmasının etkili olduğu söylendi. 

Cem Cantaş'la kısa bir aşk yaşadı. Ardından sinemanın altın çocuğu Göksel Arsoy'un oğlu Gökhan Arsoy'la birlikte oldu.

Bir dönemin kaçak işadamı Selim Edes'in damadı Cengizhan Üçgün'le yasak ilişkisi de çok konuşuldu. Üçgün, Edes'in kızı Elif'le evliydi. Bir de kızı vardı. Bir süre sonra Üçgün eşinden ayrıldı. Sevgililer Etiler'de bir daire kiraladılar. Ancak iki yıllık ilişki, Üçgün'ün gece hayatına dönüşüyle bitti.

.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.