Olan biten

Buyur burdan yak: Yasağa karşı tütünsüz sigara!

İşte yatırımcılara yatırmak, girişimcilere girişmek için benzersiz bir fırsat. Geç kalmayın, erken davranın ve voliyi vurun. Sigara tiryakileri için, İsviçre'deki tekmil labaratuvarları kıskandıracak bir ürün geliştirildi. Tütün olmadığı halde tüten ve tüttürülebilen, gayet bitkisel, fevkalade organik bu ürün, üzerinde "Sağlığa zararlıdır" ibaresi olmaksızın alınıp satılabilecek. Çünkü bu hammadde, bu yarı mamul, bu tarıma dayalı sanayi girdisi, yasalarla yasaklanmış hiç bir madde içermiyor. Hatta, bu mucize ürünün 18 yaşından küçüklere satılmasının önünde de herhangi bir engel yok. Daha da mühimi, evet, benim için bu icadın asıl anlamı o, bu ürün filmlerde sansürlenemeyecek.

4207 Sayılı Tütün Mamüllerinin Zararlarının Önlenmesi ve Kontrolü Hakkındaki Kanun'un Temmuz ayında yürürlüğe girmesinin ardından yaygınlaşan "dumansız hava tiryakiliği" işini bilen müteşebbisler için yepisyeni fırsatlara kapı aralıyor. Yasada tarif edilen her türlü tütün ve tütün mamülüinden arındırılmış yeni ürün, nargile salonlarında test edildi ve onaylandı. Pilot hava sahası olarak seçilen Kayseri'deki bir nargile salonunun müdavimleri, sonuçlardan ziyadesiyle memnun. En kısa sürede sigara haline getirilmesi beklenen ürün, tütün yasağına yüzde yüz uyum sağlıyor.

Mevcut tütün fabrikalarından duruma erken uyanan bazılarının kapasitelerinin bir bölümünü bu yeni ürünün seri üretiminin gereklerine uygun olarak düzenlemeye başladığı gelen haberler arasında. Şimdilik nargileyle içilebilen bu yeni ürünün, cinsel gücü artırdığı ve saç diplerini güçlendirdiği öğrenildi. Öğrenilir öğrenilmez kareli not defterine aceleyle not alındı, aceleyle, kargacık burgacık yazıldığı için haliyle sonradan okumakta güçlük çekildi. Haberde bir tuhaflık varsa ondandır, idare ediverin.

Üfürdüğümü düşünenler aşağıdaki linke tıklasın.

a- Üfürüyosun

b- Yok abi, ben sana inanıyom

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.