Olan biten

Tecavüzcü afacanlar için yeni bir dokunulmazlık kalkanı projesi: İFFET


Sadece Türkiye'nin değil, Ortadoğu ve Balkanlar'ın da en büyük condom üreticisi olarak tanınan P&P Protection firması "İffet" adıyla piyasaya sürmeyi planladığı yeni ürününü Mardin Adliyesi'nde görüşülen tecavüz davası sırasında bir demo gösterisiyle tanıttı. "Tecavüzün değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez markası" sloganıyla lanse edilen ürün, sanıklara tecavüz sırasındaki eylemleri dolayısıya yargı dokunulmazlığı sağlıyor.

Devlet memurları, subaylar, korucular ve muhtarlarla birlikte değişik meslek gruplarının sanık sıfatıyla temsil edildiği duruşmada Cumhuriyet savcısının "Hazır askeri ve mülki erkan toplanmışız. İstiklal Marşı söyleyip saygı duruşunda bulunalım da birlik beraberliğimiz pekişsin" teklifi mahkeme heyetinin oybirliğiyle kabul edildi. Ardından 28 sanıklı davada duruşmaya geçildi.

Yağlı gerdanlarıyla dikkat çeken ve bakire olması nedeniyle 13 yaşındaki çocuğu ters ilişkiye zorlamaktan yargılanan bu protokol gediklisi zevatın "iffet" kullandıkları anlaşılınca mahkeme dava dosyasının yeniden ele alınmasına karar verdi. Yapılan değerlendirmeler sonucunda sanıkların "en ziyade müsadeye mazhar şahsiyet", "temininde zorluk çekilen personel", "ulusal kültür zenginliğimizi yansıtan değerler" kategorilerine dahil edilmesine ve iyi hal indirimi uygulanmasına hükmedildi.

Kararın açıklanmasının hemen ardından mahkeme başkanının işareti üzerine ürünün güftesi ve bestesi Tuğba Ekinci'ye ait reklam cıngılı belediye bandosu tarafından icra edildi. Mahkeme heyetinin ardından sanıkların da şarkıya büyük bir coşkuyla eşlik ettiği gözlendi.

"Ben inanmadım" diyenler için tafsilat burda.
Blogger tarafından desteklenmektedir.